Login

Informatie vrijwilligers

Wie is online?

We hebben 23 gasten en geen leden online

De weersvoorspellingen voor komend weekend zijn uitstekend, maar het wordt erg warm om te fietsen. Met temperaturen rond de 30 graden op

zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2019

moet u zich goed voorbereiden op de hitte. Neem voldoende water mee en zorg dat u beschermd bent tegen de zon. De organisatie heeft voldoende stempelposten ingericht waar u verkoeling kunt zoeken onder een parasol met een verfrissing. Een andere tip is om op beide dagen op tijd te starten zodat u voor de middaghitte bij de finish bent. De fietsroutes liggen voor u klaar bij start- en finishlocatie gemeenschapshuis d'n Toomp, Lijsterbesstraat 10 te Heijen. U kunt kiezen uit 30 of 60 km en u kunt starten van 9:00 tot 12:00 uur. U kunt onderweg nog wisselen van route bij het splitsingspunt mocht u toch van gedachte veranderen.

Wist u dat u € 2,50 kunt besparen door online in te schrijven voor woensdag 26 juni 2019? Dan hoeft u niet lang te wachten bij de startlocatie, want uw stempelkaart-op-naam en routebeschrijvingen liggen helemaal klaar voor u. Maakt u gebruik van navigatie op uw fiets? Maak dat kenbaar bij uw voorinschrijving en u ontvangt per email de GPX bestanden. De GPX bestanden zijn ook beschikbaar op de startlocatie, maar het kan druk zijn bij het downloaden van de laptop van de organisatie.

Tot ziens op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 in Heijen!! O ja, en vergeet niet in te schrijven op de pagina INSCHRIJVEN nu het nog kan.

Agenda

No events

Het weer

Weersverwachting
Heijen
Weeronline.nl - Meer weer in Heijenweeronline.nl Altijd jouw weer