Login

Informatie vrijwilligers

Wie is online?

We hebben 16 gasten en geen leden online

Na het teleurstellende besluit van dinsdag 25 juni jl. om de vierde editie van het Noordlimburgs Fietsweekend niet door te laten gaan i.v.m. de verwachte tropische temperaturen heeft de organisatie weer goed nieuws te melden. De vierde editie van het Noordlimburgs Fietsweekend is definitief verplaatst naar zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019.

De organisatie heeft er alle vertrouwen in dat zij ook in dit weekend weer mag rekenen op veel (vaste) deelnemers als beloning voor het vele voorbereidende werk. In verband met de vakantieperiode is de start- en finishlocatie verplaatst naar:

Gildeterrein De Maasarm
Mergeldijk ongenummerd
Heijen
(zie kaart met aanduiding P2 op deze website onder routeinformatie/parkeren)

Op het gildeterrein is gratis parkeergelegenheid aanwezig evenals toiletvoorziening. Helaas is het niet mogelijk om uw fietsen overnacht te stallen op het gildeterrein, maar de organisatie vindt daarvoor ongetwijfeld een oplossing in de kern van Heijen.

Op zaterdag en zondag kunt u kiezen uit fietsroutes van 30 en 60 km en op zaterdag zijn de fietsroutes anders dan op zondag. Het is dus zeker de moeite waard om beide dagen deel te nemen. De starttijden op beide dagen zijn van 9:00 tot 12:00 uur en de finishlocatie sluit om 17:00 uur. Onderweg zijn er stempelposten waar u kunt genieten van een hapje en een drankje om in alle rust te kunnen genieten van al het moois Noord-Limburg, Oost-Brabant en het Rijk van Nijmegen u te bieden hebben.

Hebt u zich nog niet ingeschreven? De online inschrijving op deze website staat open tot woensdag 14 augustus 2019 en daarmee bespaart u € 2,50 p.p. indien u twee dagen deelneemt t.o.v. inschrijving op de startlocatie zelf.

Agenda

No events

Het weer

Weersverwachting
Heijen
Weeronline.nl - Meer weer in Heijenweeronline.nl Altijd jouw weer