Login

Informatie vrijwilligers

Wie is online?

We hebben 18 gasten en geen leden online

De organisatie kijkt terug op een geslaagde 4e editie van het Noordlimburgs Fietsweekend dat op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019 in de omgeving van het Noord-Limburgse Heijen werd georganiseerd. Langs deze weg wil de organisatie alle sportieve deelnemers heel hartelijk danken voor hun deelname en uit de reacties op de finishlocatie kunnen we concluderen dat de deelnemers uitermate hebben genoten van de prachtige natuur en goede organisatie. Een groot aantal fietsers liet zich zondagmorgen 18 augustus niet tegenhouden door het regenachtige weer. Helaas klaarde de lucht pas rond het middaguur op waardoor het aantal deelnemers bleef steken onder het verwachte aantal.

Door de vele positieve reactie gaat de organisatie zeker verder met het Noordlimburgs Fietsweekend. Met de nieuwe start- en finishlocatie is niet inspiratie opgedaan die we volgend jaar zullen inzetten voor de eerste lustrumeditie. Het Noordlimburgs Fietsweekend wordt in 2020 voor de vijfde keer georganiseerd en zal dan een mooi jubileumrandje krijgen met leuke extra's voor de deelnemers. Binnenkort maken we de data bekend waarop volgend jaar de jubileumeditie zal worden georganiseerd.

Door op de volgende link te klikken kunt u terugkijken op de natte editie van het Noordlimburgs Fietsweekend 2019; een impressie gemaakt door de regionale omroep Gennep News:

https://www.facebook.com/GennepNews/videos/524830424954473/

Agenda

No events

Het weer

Weersverwachting
Heijen
Weeronline.nl - Meer weer in Heijenweeronline.nl Altijd jouw weer