Login

Informatie vrijwilligers

Wie is online?

We hebben 28 gasten en geen leden online

De organisatie van het Noordlimburgs Fietsweekend viert in 2020 haar eerste lustrum. Vijf jaar geleden werd voor de eerste keer het Noordlimburgs Fietsweekend georganiseerd dat de laatste jaren uitgroeide tot een fietsevenement met een vaste plaats op de fietskalender van recreatieve fietsers, namelijk het tweede weekend van juli.

Zaterdag 11 en zondag 12 juli 2020

De laatste jaren mocht het Noordlimburgs Fietsweekend zich verheugen in een toenemend aantal deelnemers en de organisatie hoopt dan ook in 2020 het eerste jubileum met alle eerdere deelnemers te mogen vieren. De vijfde editie van het Noordlimburgs Fietsweekend krijgt een speciaal tintje, maar daarover volgt meer informatie op deze website. Met de nieuwe start- en finishlocatie op schietterrein De Maasarm aan de Mergeldijk te Heijen heeft de organisatie een vaste plek op de fietskalender gekregen.

Naar aanleiding van de ervaringen met deelnemers heeft de organisatie besloten om volgend jaar fietsroutes uit te pijlen van 40 en 60 km, want we hebben gemerkt dat de belangstelling voor de 30 km fietsroute minder wordt naarmate meer deelnemers een elektrische fiets hebben. We hopen u dan weer te mogen begroten voor een gezellig en bovenal zonnig fietsweekend in het Noordlimburgse Heijen. De online inschrijving voor de jubileumeditie gaat op 1 maart 2020 open.

Agenda

No events

Het weer

Weersverwachting
Heijen
Weeronline.nl - Meer weer in Heijenweeronline.nl Altijd jouw weer