Login

Informatie vrijwilligers

Wie is online?

We hebben 48 gasten en geen leden online

Welkom op de website van het Limburgs Fietsweekend. Een nieuw initiatief op fietsgebied met inmiddels drie succesvolle edities door het mooie Noord-Limburg, Oost-Brabant en Gelderland.

U kunt zelf kiezen uit fietsroutes van 30 of 60 km om in uw eigen tempo over verkeersluwe wegen en fietspaden te fietsen. De fietsroutes op zaterdag en zondag zijn totaal verschillend en de route van 60 km overlapt maar gedeeltelijk met die van 30 km.

Onderweg zijn er controleposten waar u kunt rusten en iets eten en drinken. De fietsroutes zijn volledig uitgepijld en op drukke verkeerspunten staan verkeersregelaars die zorgen voor een veilige oversteek. Voldoende redenen om de derde editie in uw agenda te noteren. Het Noordlimburgs Fietsweekend biedt voor elk wat wils en staat op en voor gezinnen met kinderen, ouderen met een elektrische fiets en sportieve toerfietsers. Het is ook mogelijk om slechts één dag deel te nemen. Start- en finishplaats is gemeenschapshuis d'n Toomp, Lijsterbesstraat 10, 6598 AW Heijen. Kijk verder op deze site voor aantrekkelijke overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving en verdere informatie over de fietsroutes.

Tot ziens in ons mooie Noord-Limburg!

Agenda

29 juni 2019
09:00AM - 05:00PM
4e editie Noordlimburgs Fietsweekend 2019
30 juni 2019
09:00AM - 05:00PM
4e editie Noordlimburgs Fietsweekend 2019

Het weer