Login

Informatie vrijwilligers

Wie is online?

We hebben 20 gasten en geen leden online

De organisatie is vanavond is crisisberaad bijeen geweest i.v.m. de voorspelde tropische temperaturen voor komend weekend. Aangezien het beide dagen warmer wordt dan 30 graden Celsius met op zaterdag zelfs 34 graden Celsius vindt de organisatie het onverantwoord om de vierde editie van het Noordlimburgs Fietsweekend door te laten gaan. Er is daarom vanavond besloten om de vierde editie van het Noordlimburgs Fietsweekend komend weekend NIET te laten doorgaan.

De organisatie kijkt nog naar een alternatief weekend en heeft voorlopig zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019 hiervoor gereserveerd. Noteer deze data alvast in uw agenda, we hopen deze data zo spoedig mogelijk te bevestigen zodra we zeker weten dat de start- en finishlocatie in dat weekend beschikbaar is.

De organisatie betreurt haar besluit, maar vindt het onverantwoord om zoveel deelnemers onder tropische omstandigheden op weg te sturen. Wij rekenen op uw begrip voor dit moeilijke besluit.

Met vriendelijke groet,
De organisatie van het Noordlimburgs Fietsweekend

De weersvoorspellingen voor komend weekend zijn uitstekend, maar het wordt erg warm om te fietsen. Met temperaturen rond de 30 graden op

zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2019

moet u zich goed voorbereiden op de hitte. Neem voldoende water mee en zorg dat u beschermd bent tegen de zon. De organisatie heeft voldoende stempelposten ingericht waar u verkoeling kunt zoeken onder een parasol met een verfrissing. Een andere tip is om op beide dagen op tijd te starten zodat u voor de middaghitte bij de finish bent. De fietsroutes liggen voor u klaar bij start- en finishlocatie gemeenschapshuis d'n Toomp, Lijsterbesstraat 10 te Heijen. U kunt kiezen uit 30 of 60 km en u kunt starten van 9:00 tot 12:00 uur. U kunt onderweg nog wisselen van route bij het splitsingspunt mocht u toch van gedachte veranderen.

Wist u dat u € 2,50 kunt besparen door online in te schrijven voor woensdag 26 juni 2019? Dan hoeft u niet lang te wachten bij de startlocatie, want uw stempelkaart-op-naam en routebeschrijvingen liggen helemaal klaar voor u. Maakt u gebruik van navigatie op uw fiets? Maak dat kenbaar bij uw voorinschrijving en u ontvangt per email de GPX bestanden. De GPX bestanden zijn ook beschikbaar op de startlocatie, maar het kan druk zijn bij het downloaden van de laptop van de organisatie.

Tot ziens op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 in Heijen!! O ja, en vergeet niet in te schrijven op de pagina INSCHRIJVEN nu het nog kan.

De organisatie voor de 4e editie van het Noordlimburg Fietsweekend op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 is weer in volle gang. U doet dit jaar toch ook weer mee? De voorinschrijving is per 24 maart 2019 te geopend (zie pagina inschrijven) en het bespaart u € 2,50 per deelnemer t.o.v inschrijven bij de start- en finishlocatie. Vier gloednieuwe fietstroutes heeft de organisatie weer weten te vinden die u verschillende landschappen in Noord-Limburg en Oost-Brabant bieden. Onderweg zijn er weer de vertrouwde stempelposten waar u onder het genot van een hapje en drankje even kunt uitrusten of genieten van de lekkere zon op een terras. Ook dit jaar kunt u weer kiezen uit 30 en 60 km per dag en u kunt zelf bepalen welke afstand u per dag fietst. Het is ook mogelijk om 30 km op één dag te fietsen en 60 km op de andere dag.

Download hier de nieuwe flyer van het Noordlimburgs Fietsweekend.

De organisatie rekent weer op uw sportieve deelname. Wij doen ons best om u een fantastisch fietsweekend te bieden in een fantastische omgeving. De start- en finishlocatie is zoals vertrouwd gemeenschapshuis d'n Toomp, Lijsterbesstraat 10, 6598 AW Heijen (gemeente Gennep).

Welkom op de website van het Limburgs Fietsweekend. Een nieuw initiatief op fietsgebied met inmiddels drie succesvolle edities door het mooie Noord-Limburg, Oost-Brabant en Gelderland.

U kunt zelf kiezen uit fietsroutes van 30 of 60 km om in uw eigen tempo over verkeersluwe wegen en fietspaden te fietsen. De fietsroutes op zaterdag en zondag zijn totaal verschillend en de route van 60 km overlapt maar gedeeltelijk met die van 30 km.

Onderweg zijn er controleposten waar u kunt rusten en iets eten en drinken. De fietsroutes zijn volledig uitgepijld en op drukke verkeerspunten staan verkeersregelaars die zorgen voor een veilige oversteek. Voldoende redenen om de derde editie in uw agenda te noteren. Het Noordlimburgs Fietsweekend biedt voor elk wat wils en staat op en voor gezinnen met kinderen, ouderen met een elektrische fiets en sportieve toerfietsers. Het is ook mogelijk om slechts één dag deel te nemen. Start- en finishplaats is gemeenschapshuis d'n Toomp, Lijsterbesstraat 10, 6598 AW Heijen. Kijk verder op deze site voor aantrekkelijke overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving en verdere informatie over de fietsroutes.

Tot ziens in ons mooie Noord-Limburg!

Agenda

17 aug 2019
09:00AM - 05:00PM
Noordlimburgs Fietsweekend 2019
18 aug 2019
09:00AM - 05:00PM
Noordlimburgs Fietsweekend 2019

Het weer